Birleşik ve Müşterek Harekât Perspektiflerinden Çanakkale Cephesi Paneli Gerçekleşti!

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi etkinlikleri kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Atatürk ve Çanakkale Savaşlarını Araştırma Merkezi, Çanakkale Savaşları Enstitüsü ve Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihî Alan Başkanlığı işbirliğinde Antalya Bilim Üniversitesi’nden Prof. Dr. Mesut Uyar, Alman Tarihçi Klaus Wolf, Milli Savunma Üniversitesi’nden Doç. Dr. Gültekin Yıldız ve Amerikalı Askeri Tarihçi Prof. Dr. Edward J. Erickson’un katılımlarıyla “Birleşik ve Müşterek Harekât Perspektiflerinden Çanakkale Cephesi” paneli gerçekleşmiştir.

Facebook üzerinden etkinliğe dair görüntülere ulaşmak için tıklatınız.

Twitter üzerinden etkinliğe dair gönderiye ulaşmak için tıklatınız.