10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Programı Kapsamında "Milli Mücadele ve Atatürk" Sunumu Gerçekleştirildi

Mustafa Kemal ATATÜRK'ün aramızdan ayrılışının 81. yılında saygı ve özlemle andık. Atatürk ve Çanakkale Savaşlarını Araştırma Merkezi (AÇASAM) ve BİGA MYO Biga Değerleri Topluluğu ve Öğrenci Çalışma Komitesi tarafından organize edilen programda Üniversitemiz Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Öğretim Elemanı Tarihçi Atilla Can AKARCALI "Milli Mücadele ve Atatürk" konulu bir sunum gerçekleştirdi. Program sonunda Biga Meslek Yüksek Okulu Müdürü Öğr. Gör. Ertuğrul BİLGÜCÜ tarafından hocamıza teşekkürler belgesi takdim edildi.