Üniversitemiz Tarih Bölümü Öğrencileri Tarihi Yarımadayı Ziyaret Ediyor

Atatürk ve Çanakkale Savaşlarını Araştırma Merkezi ile Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı'nın ortaklaşa düzenleyeceği etkinlik hem Çanakkale Savaşları'nda hem de Cumhuriyetin kuruluşuna giden yolda önemli bir tarih olan 19 Mayıs'ta Gelibolu Yarımadası'nda gerçekleştirilecek.

Atatürk ve Çanakkale Savaşlarını Araştırma Merkezi ve Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı işbirliği ile 19 Mayıs 2017 tarihinde Gelibolu Yarımadası muharebe alanlarına gezi düzenlenecektir.  Üniversitemiz Tarih Bölümü 3. Sınıf öğrencilerinin katılabileceği etkinliğe katılmak isteyen öğrenciler Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlık binasında bulunan Atatürk ve Çanakkale Savaşlarını Araştırma Merkezi'ne gelerek listeye isim yazdırabilir. Etkinliğin içeriğine dair ayrıntılı bilgiyi isim yazdırmak için müracaat ettiğinizde alabilirsiniz.