Atatürk ve Çanakkale Savaşlarını Araştırma Merkezi

Çanakkale Savaşları'nın Kültürel Mirası;Osmanlı Türkçesi Kitaplar Sergisi

Çanakkale Savaşları'na dair 1915 ile 1928 arası yayımlanmış Osmanlıca yerli ve yabancı tercüme eserlerin sergileneceği "Çanakkale Savaşları'nın Kültürel Mirası;Osmanlı Türkçesi Kitaplar Sergisi" isimli sergi, 21 Nisan 2017 Cuma günü saat 15.00'da Çanakkale Evi'nde açılıp ilgili ve meraklıların beğenisine sunulacaktır.

Çanakkale Savaşları Gelibolu Yarımadası Tarihi Alan Başkanlığı, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Atatürk ve Çanakkale Savaşlarını Araştırma Merkezi'nin ortaklaşa düzenleyeceği "Çanakkale Savaşları'nın Kültürel Mirası;Osmanlı Türkçesi Kitaplar Sergisi" 21 Nisan 2017 Cuma günü saat 15.00'da Çanakkale Evi'nde gerçekleştirilecek açılış programıyla meraklıların ilgisine sunulacak. Çanakkale Savaşları üzerine 1915-1928 arasında yazılan yerli ve yabancı eserlerin bir araya getirilmesiyle oluşturulan sergi, harp tarihi,edebiyat başta olmak üzere birçok konuyu ihtiva etmektedir. Sergi, 30 Nisan Pazar gününe kadar  09.00-18.00 arası ziyaretçilere açık olacaktır.